GeekWire: Images show Space Needle's remodeled glass floor will be 500 feet above ground

Looking down is part of the point of going up in Seattle’s Space Needle. For visitors to the landmark’s restaurant high above ground, it will be a featured element of dining there, as new renderings show the glass floor with a view 500 feet to what’s below.

The multi-year, $100 million Century Project is under way now at the 55-year-old icon, and the Seattle design firm Olson Kundig has released a series of dramatic images showing what changes to the observation deck and restaurant will look like.

Want a glass of water or wine with your meal? It’ll pair well with the glass tables, chairs, windows and rotating floor in the reimagined space. Dropping a fork in this place is going to be a newsworthy event!

Photos: Space Needle renderings

Read the full article on GeekWire.

Copyright 2017 GeekWire


JOIN THE CONVERSATION

To find out more about Facebook commenting please read the
Conversation Guidelines and FAQs

Leave a Comment